CharlottenLöken

Sparkling Cosmos

Publicerad 2010-08-28 22:19:00 i

Jo, som jag sa i tidigare inlägg (Lolita~meetet was loveley!) skrev jag ju att på meetet hade vi diskuterat nya print som Metamorphose absolut måste göra, och nu har jag äntligen blivit klar med bilderna.

Klänningarna skulle heta Sparkling Cosmos vilket skulle vara en klänning med planeter och universum på, och så här såg den ut i mitt huvud:


Printet skulle hursomhelst se ut så.

Sen fanns det två andra klänningar vi kom på, en som skulle heta Shooting Star och det skulle vara, som namnet säger, massor med fallande stjärnor på den, och en annan som skulle heta Horoscope med alla horoskopen på. Jag gjorde någon sorts korsning mellan dom:


Ett väldigt tjusigt print.

Kommentera gärna vad ni tycker om printen. Personligen tycker jag att Shooting Star/Horoscope blev riktig snygg, men jag tror Sparkling Cosmos skulle bli snyggare som print. Kom gärna med förslag om i vilka färger man borde göra printen!


Lolita~meetet was lovely!

Publicerad 2010-08-28 18:20:00 i

Hejhej!
Sitter i ett ljuvligt fotbad och helar mina stackars fossingar, efter en lång hård dag i mina nya vita klackar. (se tidigare inlägg: Offbrand fynd!)

Meetet var awesome, dock kom inte alla, så istället för 15 så blev vi 12. Några hade jag träffat på tidigare meet, dock den jag pratade med mest med var Moahoa, Amaterasu och några jag inte fick namnet på, men jag tror en av dom var GothicClassic. Vi satt och åt på en jättemysig kinaresturang där jag beställde friterade räkor i sötsur sås, vilket var mumsmums! Vi alla började prata om dom olika brandsen och prints och tillslut kom vi fram till att Metamorphose så totalt borde göra ett print med planeter! Så jag sa att så fort jag kom hem skulle jag rita det här printet! Så ett inlägg med bilder på det kommer snart! Anyways, Temat för det här meetet skulle ju ha varit cirkus, men alla verkade ha glömt det. Här är bild på min outfit:


OUTFITEN
Kjolen&Capen: Anna House (http://www.annahousefashion.com/)
Resten: Offbrand

Jag tog inte så mycket bilder, sorry för det. Men jag tog iallafall några:

The Candy Star Rabbit is back!

Publicerad 2010-08-21 16:24:00 i


CANDY STAR RABBIT
från Metamorphose
(http://www.metamorphose.gr.jp/english/)

It is back! Mitt första brand, man blir ju tårögd av nostalgi... Vi åkte till en galleria i Vällingby (den heter K5) och jag fick ett ryck att jag mer än allt annat ville ha på mig min klänning. Jag är inte säker, men jag tror att jag tänker ha den här outfiten på Lolita-meetet jag ska på. Inlägget om det kommer snart. Jag hade också turen att hitta lite offbrand-"fynd" när jag var där. Efter ett tips i forumet (http://gothloli.se/index.php) av cloudiestdragon att Kappahl hade storrea just nu, så jag drog såklart dit för att kika, men allt jag ville ha var tyvärr inte på rea. Så jag köpte det här halsbandet o hårbandet för 89 kr.Jag sa ju att jag behövde ett vitt hårband och halsbandet var ju bara för sött!

Nu tänker jag ta upp något allvarligare. Jo, jag fick ju en massa trevliga kommentarer idag, en från min granne som var verkligen väldigt imponerad av mina kläder. Men med vissa av mina vänner är det annorlunda, speciellt en av mina killkompisar. Jag har ju Lolita på mig på Tisdagarna, och när jag då försöker starta en konversation med honom, blir jag ignorerad eller får ett så undvikande svar som möjligt. Jag tycker detta är ett problem, eftersom jag vill kunna ha mina vänner, i vanliga och lolitakläder! Hmmm...


MASSIV shopping i Cardiff!

Publicerad 2010-08-19 12:59:00 i

Hejsan! Jag är tillbaka!

Jag älskar Mam! (det jag kallar min farmor) Jag älskar Farfar också, men han tog mig inte på den största shopping-spreen jag nånsin haft! Som sagt då, Mam och hennes kompis Susan tog med mig och mina syskon till Cardiff (stad i Wales) eftersom vi fått 300 kr av Farfars syster Jackie! (min gudmor!) Jag köpte såklart upp alla mina pengar på fabulösa offbrand-fynd!!!

BILDER:

 
Toppen va!? Problemet nu är att jag inte vet vad jag ska ha på mig på Lolita~Meetet nästa vecka! (jag skriver mer om det i ett annat inlägg)

Gå till min andra blogg http://omjagvarenfisk.blogg.se/2010/august/jag-ar-hemma-aa-aaa.html för att läsa om resan!


OMG, FRANCE! <3

Publicerad 2010-08-04 10:23:00 i

Hejsansvejsan! Jag är tillbaka från Le Frankrike!

Det var helt otroligt i Le Frankrike fastän jag var lite ledsen eftersom jag missa både Lolita-pickniken, Årliga Lolita-meetet OCH smygöppningen TokyoStopMagnhild! (Jag blev ännu ledsnare nu när jag kom tillbaka och fick se alla bilder!) Men man ska inte grubbla för mycket! Jag fick ju åka till Le Frankrike!

Vi gjorde en massa coola saker! Vi åkte och såg ett gammalt hus där Leonardo Da Vinci bott o dött, Vi såg torget där Jeanne d'Ark* brändes på bål och jag smaka både sniglar o ostron! Det som nog ändå var roligast var nog alla små söta bagerier! Dom var fulla med små söta bakelser och tårtor och bagetter! Jag tog massvis med bilder:

       
    Visst ser det helt otroligt ut!? Jag blev fullständigt kär i alla små söta bagerier! Jag ångrar att jag inte tog med mig någon lolita-outfit till Le Frankrike, men jag hade inte riktigt plats i väskan...

Om ni vill läsa mer om vad jag gjorde på Le Frankrike-resan så gå till min andra blogg:
http://omjagvarenfisk.blogg.se/2010/august/viva-la-france.html


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela