CharlottenLöken

Lolita-Loppis

Publicerad 2011-03-29 14:42:30 i

Tja allisammans!

Sjuk idag igen, var dock tvungen att pallra mig iväg till skolan iallafall eftersom jag hade utvecklingsamtal.

Höll just på att scrolla igenom lite på gothloli forumet och såg att det är Lolita-Loppis den 1 maj! (jag som hade tänkt spara mina pengar nu...) Jag fick ju till-och-med en lapp om det på Japan-Loppisen men jag bara antog att det handlade om Japan-Loppisen som är den 16 Maj. Ska iallafall bli jättekul, ska kolla med lite vänner om dom har lust att köa med mig.

INFO:

Datum: 1 maj 2011
Tid: 12:00 - 16:00
Plats: TokyoStop - Frejgatan. 17
Mer info

Kom gärna själva, även om ni inte är Lolita. Jag ska definitivt gå, det kommer bli ett perfekt tillfälle att inviga Twinkle Journey!

Ta~ta för now

Trade-meet

Publicerad 2011-03-27 18:42:45 i

Hejhej!

Idag åkte jag tillsammans med GothicClassic in till Karlberg till Classical Tea Room för ett trade-meet.
Ett trade-meet är när massor av lolitas träffas, som ett vanligt meet, men man tar med sig kläder man inte vill ha längre, och byter med andra. Jag bytte min Sailor Klänning från Metamorphose och en kjol från In the Starlight (som har slutat sälja). För dom fick jag Twinkle Journey från Metamorphose(!) och en kjol från Innocent World som jag glömt namnet på (pinsamt...) Jag är så himla glad att jag fått Twinkle Journey! Den är så himla himla fin, jag lovar att ha på mig den snart så ni får se en snygg outfit bild på den! Jag tog faktiskt en bild på printet, tillsammans med dom andra bilderna som kommer nu:

DAGENS OUTFIT

Kjol&Strumpor&Väska
: från Angelic Pretty
Resten är Offbrand


Twinkle Journey printet


Jag åt världens godaste citronpaj där, tipsar alla! Det är jättemysigt, och precis vid fönstret finns det ett "kärleksbord". (naw...) Meetet var jättekul och jag fick många komplimanger om min kjol och min peruk (som var väldigt medgörlig idag). Jag borde verkligen gå på meet oftare... och uppdatera oftare...
Hoppas ni gillade bilderna, kommentera gärna.

Ta~ta för nowJapan-Loppis

Publicerad 2011-03-26 19:39:41 i

Hejhej!
Jag åkte till Japan-Loppisen idag iallafall, och jag träffade en massa vänner som Moa, GothicClassic och min kompis Fanny.DAGENS OUTFITJag köpte en väska från Angelic Pretty för 350 kr, en blus från Bodyline för 150 kr och strumpor för 50 kr från Secret Shop (jag hittade inte en länk).

Sen gick jag och åt sushi med mamma och såg filmen "Norwegian Wood" som är baserad på Haruki Murakamis bok.

Ta~ta för nowJapan-Loppis

Publicerad 2011-03-25 22:36:14 i

Hejhej ^^
Nu var det dags igen, en ny japan-loppis. Jag var säker på att jag skulle gå, men jag mådde inte så bra idag så vi får se. Jag kanske sparar mina pengar till trade-meetet på söndag, om jag mår bättre då...

Jag vet inte vad som är fel på mig, men jag känner mig alldelles (hur många L finns det i alldelles?) äcklig i halsen... oh well

Ta~ta för now

Gabriella

Publicerad 2011-03-18 19:19:21 i

Hejhej.

Gissa vem som hållit i en chilensk fågelspindel?
Jag har!!! Det finns en bild på min mobil, men jag vet inte hur man laddar upp, så jag kan inte visa bild-bevis...

Jag åkte till skansen idag med min buppis för att avklara det sista momentet i min spindel-fob-terapi (roligt ord) vilket var att ha en stor spindel i handen. Det visade sig att dom hade spindlarna ute för klappning på helgerna men en snäll kvinna tog ut en vid namn Gabriella iallafall.

Först skulle jag bara klappa bakbenen, men sa hon att jag kunde ha den i handen. Första gången började jag gråta och hyperventilera, och just då kom världens största guidegrupp in bara för att stirra på mig mitt i min meltdown. Dock när guidetruppens ledare tog fram ett ömsat skin av en spindel (jag vet! Spindlar ömsar skin och jag lär mig något nytt varje dag) så pep alla tjejer och ryckte tillbaka, inte ens killarna ville hålla i det. Haha, who's a pussy now, suckahs!?

Dom hade väldigt många spindlar där, by the way. En av dom var goliathspindeln, världens största spindel (Skitläskig!) men dom flesta av dom sov, för jag tror dom flesta spindlar är nattdjur...

Ta~ta för now

Musik-nostalgi

Publicerad 2011-03-17 17:24:37 i

Hej!
Jag gick just in på min gamla spotify lista och scrollade lite och jag tänkte "Oh my gawd! Det finns så många bra låtar här! Varför slutade jag lyssna på dom!? Aaah! Jag vill lyssna på alla, men det går inteeeee~" Så jag försöker bestämma mig för i vilken ordning jag ska lyssna på dom och det blir lite beslutsångest...

Jag menar jag hade helt glömt bort några av dom här låtarna! Everybody's Changing av Lily Allen och covern av samma låt från Martin Stenmarck, nästan varenda låt från Detektivbyråns album Wermland, Amy Winehouses cover av låten Valerie, Sushi av Kyle Andrews, Kent-låten Musik non stop som Carolina Wallin Pérez gjort en cover av och Uprising av Muse som för övrigt är en av dom bästa låtarna någonsin.

Jag hade först tänkt sätta det här som min facebook status (fast utan den irriterande uppradningen av olika låtar) men jag tyckte det blev för långt iallafall, så jag bestämde mig för att ge min blogg lite uppmräksamhet istället.

By the way, ni som blev förvirrade pågrund av bilden jag laddade upp igår (den som har inläggs-titeln "Suit Up",) det var Swedish suit up day igår och jag ställde upp så bilden förestället min "Suit up"-outfit.

Ta~ta för now

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela