CharlottenLöken

Dagens Outfit ~ 13/10 - 11

Publicerad 2011-10-15 19:02:58 i

Hej!

DAGENS OUTFIT

Kjol: Chess Party av Metamorphose
Strumpbyxor: BikBok
Skor: Primark

Jag åkte in till stan idag med småsyskonen för att leta skor. Tyvärr hittade vi inga skor men vi köpte istället jättefina badprodukter från Lush! Dessutom tog vi en fika, vilket är en av dom bästa sakerna som finns att göra enligt mig.


Glansig peruk är glansig.

Ta~ta för now

Sailor Moon!

Publicerad 2011-10-12 20:25:38 i

Hejhej!

Som barn brukade jag alltid titta på Sailor Moon! Det var en av mina absoluta favoritserier och självklart var jag då överlycklig att få höra att dom skulle göra en re-release på mangan.
Så nu i veckan när jag åkte in till stan tog jag mig till sf-bokhandeln och köpte både Pretty Guardian Sailor Moon och Codename: Sailor V. Dessutom passade jag på att förbeställa en Slytherin halsduk.
Båda mangorna var jättebra. Jag kan inte bestämma mig för vilken som var bäst, Sailor V var roligare men Sailor Moon hade mer romans (hihi).
Här är en jättebra recension av båda böckerna
. Den beskriver ganska bra det jag själv tycker. (Bortsett från det som skrivarn tyckte gjorde böckerna dåliga tycker jag bara gör dom mer charmiga.)Ta~ta för now


Zpanska Flugan

Publicerad 2011-10-09 10:28:09 i

Hejhej

Gårdagens Outfit

Kjol: Detective Poodle från Metamorphose

Jag och familjen gick och såg Zpanska Flugan på Kina-teatern igår. Den var faktiskt jättekul, vi satt väldigt högt upp. Jag tog inga bilder på själva teatern eftersom det var så mycket folk, men den var väldigt fin. Pjäsen var också värd att se, jätteroliga skådisar.


Är det bara jag som älskar att det blivit höst?

Ta~ta för now

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela