CharlottenLöken

Loli-meet

Publicerad 2011-04-30 17:29:06 i

Hejhej!

bilder från dagens meet:

DAGENS OUTFIT(Sorry att bilden blev så liten, kunde tyvärr inte ändra det)

ta~ta för now

Fotoshoot

Publicerad 2011-04-24 16:41:00 i

 
Skorna köpte jag igår, dom må vara det vackraste som någonsin klätt mina fötter, men dom.gör.ont.
Jag kunde bara gå i dom i ungefär en timme, efter det börjar jag luta mig på främlingar med tårar i ögonen och blod strömmande från hälen.

Så skönt med sommarväder, så man kan ha såna här kläder.
Japan-Loppis/Fika&Pyssel 2.5?

Publicerad 2011-04-16 17:46:00 i

Hej!

Jo, som jag skrev i ett tidigare inlägg gick jag till en till japan-loppis idag, dock när jag väl kom dit upptäckte jag att jag både glömt kameran hemma och att ta ut kontanter, så jag gick hem efter typ tio minuter. (mega fail)

Istället åkte jag till Sollentuna Centrum och hade en festmåltid med min vän Sosso. Först åt jag en enorm baguett-toastie med kyckling, mozzarella och pesto och som efterätt en stor citronmuffin med valmofrön. Dessutom drack jag någon sorts saft som skulle ha smakat citron med lime, men den smakade mer som lime med ingen citron. (när jag failar, äter jag)

Nu ska jag snart åka iväg, eftersom jag ska sova över hos en kompis ikväll. Vi ska se "Slumdog Millionaire" och "Himlen är oskyldigt blå".Skolgarberob

Publicerad 2011-04-07 18:24:00 i

Hej!

Ni vet hur jag är lite dålig med att ha på mig lolita i skolan, eftersom det är *Brandmord att gå in i min skolas matsal med lolita. Då har jag tänkt att jag skulle kunna köpa lite kjolar från BodyLine och lite T-shirts från Kawaii Design och använda dom kläderna i skolan, eftersom dom inte är lika dyrbara.
Jag har letat runt lite och dom har några riktigt söta grejer.


T-shirt från Kawaii Design för 249 kr

T-shirt från Kawaii Design för 249 kr

T-shirt från Kawaii Design för 249 kr

Tyllkjol från BodyLine för 76 kr

Tyllkjol från
BodyLine för 76 krVäldigt uttråkad

Publicerad 2011-04-07 17:42:25 i

Hejhej!

Jag är så sorglig. Vet ni varför jag är uttråkad? Jo, för det visar sig att allt plugg jag har tagit hem idag kan jag inte jobba med. Det är för olika anledningar, jag har en fråga till läraren, svaret står inte boken exc. Hur sorlig är man inte om anledningen till varför man inte har något att göra är för att det inte finns något att plugga?

Tågen funkade inte idag förresten. Fick stå och vänta en timme på tåget som skulle ta mig hem. Inte för att det kom, jag fick ta bussen istället.

Detta var ett nonsensinlägg, lägg inte för mycket vikt i det.

Ta~ta för now

Nya Kjolen

Publicerad 2011-04-02 18:37:11 i

Hejhej!

Jag gick ut på stan med min lillasyrra Lili idag, eftersom jag ändå skulle dit för att köpa den senaste Ouran High School Host Club mangan. Hon skulle ditt för att köpa nån Ed Hardy-keps hon sett i en affär för 150 kr, men när vi väl är inne stan berättar hon att hon varken vet platsen för affären eller ens namnet! Tillslut hittar vi den, eftersom den låg ungefär två meter från Science Fiction Bokhandeln. Iallafall, det visade sig att det inte var 150 den kostade, utan 650 kr. Lili hade inte den sortens cash på sig så jag fick vara den snälla storasystern och använda mina pengar för att betala för kepsen. Som tur är är det idag jag får mitt barnbidrag så jag hade råd med min manga iallafall. Iallafall, jag tyckte det här var ett bra tillfälle till att prova min nya kjol som jag inte kan namnet på:

DAGENS OUTFIT

Kjolen
: från Innocent World

Ouran High School Host Club

BTW: Om någon kan namnet på kjolen, kommentera gärna, de tär lite pinsamt att inte kunna...

Ta~ta för now

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela