CharlottenLöken

Grävling på E4

Publicerad 2010-09-28 20:03:50 i

Hejhej! Jag har fått ett inre dilemma. Ska jag byta så att CharlottenLöken blir min enda blogg, och Omjagvarenfisk raderas. Då skulle allt skrivas i den här bloggen, inte bara allt som har med lolita att göra. Vi kan väl testa, men kommentera gärna vad ni tycker.

På Tisdagar har jag jujutsuträning, och nyligen har det börjat en ny kille i gruppen. Jag tror han är ett år yngre än mig, snäppet kortare och han har gått på judo i 4 år. Detta har typ gett honom en doktorsgrad i att spöa upp Eli! Varje. J***A. Gång! Han typ kastar upp en i luften med nått jävla pinpong-kast så man studsar av taket och flyger ner i golvet, för att sen få munnen rammad av hans axel! Det värsta är ju att hela gruppen ska skratta åt mig varje gång! Argh! En dag, då ska jag vinna! En dag... Jag kom just hem från jujutsu träningen, och jag känner mig lite som en grävling måste känna sig efter en promenad på E4. Detta är kanske lite ointressant, men mitt liv är lite ointressant.

Ta~ta för now

DAGENS OUTFIT 27/9 - 10

Publicerad 2010-09-27 15:55:46 i

Tjena! Som ni ser är detta den gamla kategorin "Tisdags-Mode" omgjord! Nu när jag har Lolita varje dag så tänkte jag att det kunde vara kul om jag la upp en bild om på den dagens outfit. Självklart läger jag inte upp en bild på varje dags outfit, utan bara när outfiten är ny eller om jag vill veta vad ni tycker om just den koordinationen.

DAGENS OUTFIT


Jag blev otroligt nöjd med den här koordinationen, och jag var lite osäker på om koftan såg malplacerad ut, men jag tror det funkade. Mina vänner gav mig alltid lika snälla kommentarer, men det var väldigt komiskt när jag gick på bussen. Jag tittade upp en kort stund och upptäckte att någon tjej satt och stirrade, o jag trodde först det berodde på att jag bitit på mitt busskort! (jag gör det ibland...) Jag tänkte inte ens på att det kunde bero på att jag gick omkring i lolita! Tänk så sabbt man vänjer sig, eller?
Kommentera gärna vad ni tycker!

Ta~ta för now

Amigurumi~virkarkursen <3

Publicerad 2010-09-26 19:12:00 i

Hejsan! Jag skrev ju i ett tidigare inlägg (1000 gånger starkare) att idag skulle det vara amigurumi-virkarkurs på lava, så jag gick dit idag för att virka lite! Där fick jag träffa Maria och Neko (Marias pojkvän) som nog var några av dom roligaste personerna jag mött! Maria var så trevlig, och lärde mig sin egna lilla teknik på hur man virkar! Hon sa att vi kunde bli kompisar fastän min favoritfärg var rosa. Det var jättekul att få lära sig lite mer om virkning + att få en ny vän på köpet.
På vägen hem träffade jag en jättetrevlig kille som sa att han kallades Amigo, och först frågade han om jag hade lust att träffas på fika uppe i uppsala, men jag tackade nej (han var arton, och hade inte riktigt förstått att jag var fyra år yngre) men jag var osäker om jag skulle ge honom min facebook, så jag lät bli. Nu ångrar jag det lite... menmen! You live and you learn!
Här är lite bilder:
Woow.. nu blev det mycket bilder... Jag var så nöjd med idag! Jag fick till en riktigt snygg outift och jag lärde mig att virka (ordentligt)! Jag fick dessutom en vän på köpet, och hade kunnat få två, men har nu lärt mig att vara mer öppen åt vänförfrågningar! Hela den här "Loli varje dag"-grejen börjar riktigt arta sig!

Ta~ta för now!

1000 gånger starkare

Publicerad 2010-09-25 19:14:00 i

Hejhej! Idag gick alla mina systrar, jag, Mamma och Mammas pojkvän och hans barn  på bio. Vi såg filmen "Tusen gånger starkare" som jag faktsikt varit riktigt sugen på att se! Och det roligaste var att den var inte alls som jag förväntat mig! Och den likosm väcker något inom en, typ "Nä, nu ska jag göra skillnad! Jag ska fan sluta bara sitta tyst och se på!" Jag ska inte säga vad filmen handlade om, utifall någon vill se den.

Men om det här med att man ville plötsligt göra skillnad och sluta sitta ner som en förtryckt villa-volvo-vovve-svenne, fick mig och tänka på det är med lolita. Jag tänker nog börja ha det på fulltid och sluta bry mig om vad folk i min skola tycker. Jag tänker ta o spola ner min tonårsosäkerhet och stå högt och stolt o skrika "Jag har underkjol, och jag är stolt!" Dags att komma ur loli-garderoben på fulltid! (Dessutom har en tjej på forumet sagt att hon klär sig i fulltid, och kan hon göra det kan väl jag! ... eller?)

OUTFITEN JAG HADE NÄR VI GICK PÅ BIO

kommentera gärna vad ni tycker!

BTW: Det är amigurumi-virkar-kurs på Lava imorn. (Lava=kulturhuset vid platan) Jag tror det är kl: 12:00 men jag är inte säker... Kom gärna dit iallafall! Jag lovar att ta bilder o så!


Muffins-försäljaren

Publicerad 2010-09-19 23:10:00 i

Hej!
Idag stod jag och sålde muffins för min klassresa på edsbacka marknad! Och vad kunde då vara mer passande än att ha på mig min bakelsekjol!


Gulligt va?
Att sälja gick sådär, vi sålde inte så mycket... Men jag sålde en påse bullar till världens gulligaste lilla tjej! Jag fick dessutom massor med hjälp från Sofia S. Tja, jag ville mest bara visa outfiten, det ska vara en blandning mellan brunt och rosa, som choklad och jordgubbar! Kommentera gärna vad ni tycker om den!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela