CharlottenLöken

Happy Halloween

Publicerad 2010-10-31 22:13:05 i

Hej, och glad Halloween!





Som ni kan se hade vi kul ikväll, men faktum är att hela dagen var bra! Jag började dagen med ett yogapass tillsammans med Sosso, och det kändes verkligen som om det hjälpte. Sen blev det Mcdonalds till lunch (BIGMAC) för att senare åka hem till Kikkis och göra mig iordning. Det gick sådär på laserdomen, jag är inte så bra på det. Japp, iår blev det en toppen Halloween! Imorn drar jag till Småland, så då blir de inga inlägg på ett tag. Jag kanske gör ett snabbis inlägg på morgonen om min outfit, men bara om jag får tid.



Ta~ta för now

inte min dag...

Publicerad 2010-10-30 19:04:41 i

Hej... suck...

Idag skulle jag ju iväg med jujutsu-gänget till cybertown, men så visade det sig att dom hade ändrat tiden, och mitt mejl hade inte kommit fram eftersom jag har en brittisk hotmail istället för en svensk! Alltså, istället för .com är det .co.uk. Jag ska så byta mejl!

Så jag kommer dit, och så är alla redan klara och färdiga och påväg hem. ARGH! Så istället för cyvertown åker jag hem till Sollentuna centrum och dränker mina sorger i Wayne's chai te. Jag offrade ett lolita-meet for god sake! snyft...

Men det slutar inte där eftersom när jag sen ska åka hem så missar jag bussen precis, så jag sitter och väntar på nästa. Som aldrig kommer. Det slutar med att efter en halvtimmes väntan kommer mammas pojkvän och hämtar mig. Så inte min dag idag... SKIT!

Ta~ta för now

Simhallar

Publicerad 2010-10-23 21:32:17 i

Hejhej!

Idag bestämde familjen sig för att åka och simma! Jag var faktiskt glad till en början, det var jättelänge-sen sist jag var och simma! Dock när vi kom dit var allt jag gjorde var att simma 500 m och hoppa ett hopp från trampolinen. Dom 500 m var inte det minsta jobbiga, fast det var väldigt trångt i bassängen, så det gick inte att simma så bra. Trampolin-hoppet var bara... uhr... Man hoppar, får massa vatten i näsan, och när man äntligen kommer upp till ytan igen så plaskar tusen ungar i ansiktet på en. Inte för mig, jag har växt ifrån det. Jag är inte som min lilla-syster som verkade tycka att två timma i kallt vatten var det bästa sättet att spendera hennes eftermiddag...

Tittade även på Harry potter 6. Jag ser fram emot 7:an, jag tror min syrra och jag ska gå tillsammans på Rigoletto-biografen.

Jag ställde dessutom in loli-meetet nästa vecka. Jag tror inte jag får någon tid. Det blir bara laserdome, men det är ju roligt!

Ta~ta för now

Äntligen kan jag ladda upp bilder!

Publicerad 2010-10-22 18:58:40 i

Hejhej! Nu är jag hemma hoss mamma igen, så nu kan jag äntligen ladda upp bilder.


Nu fick ni äntligen se min peruk! Den kom hem till mig på mindre än tre dagar! Jag var väldigt imponerad! 

Jag har skrivit upp mig på att både åka till laser dome med jujutsu-gänget och till ett lolita-meet på den 30:onde, så det kommer ju bli en allmänt stressig dag. Men min Halloween-dräkt är nästan klar nu!

Ta~ta för now

Desperata Flickor ser på Desperata Husfruar

Publicerad 2010-10-20 18:40:32 i

Hejhej! Jag är uppe med uppdateringen igen!

Igår var helt ok, jag hade ett litet gräl med mina vänner, men vi löste det. På kvällen drog vi alla hem till Sosso och tittade på Desperate Housewives! Det var jätteskoj, vi satt och åt Ben&Jerry's medans! Det var en ganska awesome evening. Vad mer som gjorde den dagen till helt awesome var att, ni vet killen som alltid spöar mig på jujutsun? Jag lyckades äntligen kasta honom! Nog för att jag ramlade medans jag gjorde det så jag också landade "face-first" ner i mattan som gjorde så ont att jag fick tårar i ögonen och sen kastade han mig så hårt att jag tappade andan och började lipa som en snorunge. Men jag fick ner honom! HAHA!

Ta~ta för now

RÖSTA!

Publicerad 2010-10-18 20:39:28 i

Hejhej! Åh förlåt mig, jag har inte uppdaterat på evigheter! Jag har inget att skylla på, förutom det faktum att jag varit lat.

Iallafall, i det är inlägget kommer det finnas lite mix av grejer jag gjort:

1. Det finns en tjej på loli-forumet, yami no cosmos, som för övrigt är jättetrevlig, jag har träffat henne på lite meets. Hon har hursomhelst ställt upp i en tävling med Ikea, som går ut på att man får starta upp en butik i deras varuhus! Hon hade tänkt starta en Sweet Lolita/Sweet OTT/Fairy Kei-butik, så gå hemskt gärna in och rösta på hennes bidrag: http://www.ikeagarderob.se/244

2. Hade en jättehärlig filmkväll med vännerna i lördags! Inte för att jag tittade för mycket på filmerna, jag och Sosso satt och myste istället! I söndags filmade jag och mina vänner Kikkis, Astrid och Sosso in en reklamfilm som engelska-projekt, som vi fick mvg på! YAY! Här är en länk till den: http://www.youtube.com/watch?v=fgVIuOF9myg Min röst är så himla cp i den, jag låter som värsta TV-shop försäljaren!

3. Halloween närmar sig (även om min syster insisterar på att vi ska peppa till jul) och jag kämpar på med min dräkt. Den är en hemlighet än så länge! Allt jag säger är att jag behöver en hudfärgad badmössa, så om någon vet ett ställe som säljer det vore det toppen om ni kunde länka i kommentarerna! Men jag har typ skrivit upp mig på alldelles för mycket! Jag har lovat att gå till cybertown med jujutsu-gänget och jag funderar på att gå på ett lolita-meet samma dag... Jag tror jag kan hinna båda...

Det har säkert hänt mer men jag kommer inte på det nu, så det får bli en annan gång... Jag lovar att uppdatera mer i fortsättningen, jag har bara inte kunnat göra "Dagens Outfit" eftersom man inte kan ladda upp bilder med pappas internet... (jag vet inte riktigt varför...)

Ta~ta för now

Prov-dag....

Publicerad 2010-10-05 18:55:01 i

Hej.


DAGENS SCHEMA:

09:30 - 12:00 Orienteringsprov. Alla som känner mig vet att jag inte har ett lokalsinnne. Mina gener måste ha glömt det när dom drog till Wallmart för att köpa dom nödvändiga förmågorna. Jag kan alla karttecken, jag vet hur en sväng på kartan ser ut, jag är ganska dålig på att bedöma avstånd, men det går. Men jag har inget lokalsinnne. Fråga mig "Var är vi?" och vi är screwed. Så då borde det ha gått uruselt för mig på testet, inte sant? Det visar sig att min gode vän Sosso (GothicUnicorn ~ http://gothicunicorn.blogspot.com/) är en höjdare på orientering! Hon läste kartan som ett proffs och hon tog oss till alla kontroller, på en asbra tid! (oss= jag, Kikkis ~ http://kristinjosefine.blogg.se/ o Sosso) Men här kommer det otroliga! Jag hittade två av kontrollerna! Visst, det var Sosso som hittade platsen, men dom var gömda och jag hittade dom med hjälp av kartan! YAY!

12:20 - 13:30 Soprov i politik. Åh, det var sådär som det alltid är på Soprov! Det slutar alltid med att man får skrivkramp. Jag tror det gick bra, det kändes som att jag verkligen fick till det på den där sista frågan!

13:40 - 14:40 Matteprov - Vg/Mvg del. Det gick helt åt pipan. Inte på det där "det gick åt pipan, men sen när vi får resultatet visar det sig att det gick rätt så bra"-sättet. Nej, utan sättet där det verkligen gick åt pipan. Jag är 100% säker på att jag inte ens kommer klara G-delen. Suck...

Efter det slutade vi. Eller igentligen inte, eftersom jag fick ungefär bara en timme på mig innan det var dags att åka till jujutsun. Men när jag satt där på bussen så bestämde jag mig för att jag helt enkelt var slutkörd, så jag skippade jujutsun. Jag satt och tittade på istället. Så nu sitter jag här, något utvilad och lyssnar på Detektivbyrån.

Ta~ta för now

Accezzorize!

Publicerad 2010-10-03 17:53:47 i

Hej!
Som slut på födelsedagshelgen åkte jag, mina småsyskon och min kusin in till Sollentuna centrum! Jag kände för att pröva på min nya klänning, så här kommer en bild på dagens outfit:
DAGENS OUTFIT


Ingen har ännu lämnat en kommentar om vad dom tror den kan heta, så just nu kallar jag den Crown Label Onepice. Det var väldigt roligt inne i Sollentuna Centrum, vi gick in på Accezzorize, som jag verkligen tipsar om, dom har jättesöta smycken! Jag ska nog skaffa fram lite pengar och köpa ett tea-time armband och rosettpärl-halsband! (Ni "hör" ju bara hur gulligt det låter!) Jag såg även reklamskylten utanför subway där det stod "Kaffe, tio spänn"! Vem missar en sådan chans!? Kaffe är också den enda koffeindrycken jag påverkas av, men tyvär så blir jag sen väldigt sömnig när kicken är över, så jag var praktiskt taget ett dött lik på träningen idag... Kommentera gärna vad ni tycker om outfiten! ^^

Ta~ta för now

Loli~födelsedag (en dá för tidigt)

Publicerad 2010-10-02 19:20:38 i

HEJHEJ!
Idag firade vi min födelsedag, nog för att den igentligen är imorgon! Gissa vad jag fick?
Jag fick Honey Picnic, som jag önskat mig. Men! Jag fick även denna vackra One Piece av Metamorphose Crown Label:

Rosetten jag har på huvudet är också ny! Jag är inte säker på klänningens namn, så kommentera gärna namnet om ni vet det! Efter att alla klänningar prövats fick min lilla-syrra och min kusin låna mina två klänningar Candy Star Rabbit och klänningen ovan! Personligen tog jag Honey Picnic!

Det var jättekul inne stan, vi dedikerade dagen till japan, gick först förbi Tokyo Stop på Frejgatan för att kolla in deras lolitakläder, och dom hade den tjusigaste väskan, formad som en fiol! Sen åkte vi vidare till Tegnergatan för att köpa pocky (japanskt godis) och dagen avslutades med ett besök på Sci-fi bokhandeln, där jag köpte den senaste Ouran High School Host Club! Sen åt vi chokladmousse på ett litet café och drack te! Jag fick massor med andra saker också, doftljus och en gigantisk solfjäder t.ex! Kommentera gärna vad ni tycker om klänningarna, för nu ska jag äta prinsesstårta!

Ta~ta för now

DAGENS OUTFIT 1/10 - 10

Publicerad 2010-10-01 09:55:45 i

Hej! Idag har jag halvdag, vilket mest innebär att jag sitter hemma halva dagen och äter skräpmat, men även att jag bestämde mig för att ha på mig Candy Star Rabbit!

DAGENS OUTFIT




Jag kanske överanvänder Candy Star Rabbit, men det ska det bli ändring på så fort det blir min födelsedag (om två dar) då jag förhoppningsvis får Honey Picnic! (Se tidigare inlägget Honey Picnic)

BTW: Omg!Jag har köpt den nu! Peruken i inlägget Nervöst, jag har köpt den nu! Den kommer troligtvist vara här inom en vecka! OMG Jag är så himla nervös! Jag menar, min första peruk! Hurr, så stort....

Ta~ta för now

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela