CharlottenLöken

Harry Potter and the deathly hallows

Publicerad 2010-11-21 17:48:19 i

Hejhej!
Igår åkte syrran och jag in till Rigoletto i stan för att se första delen av sista Harry Potter filmen.
DET VAR SÅ AWESOME!
Dom hade gjort något supercoolt med 3D:n så att det var 3D-effekt, men man behövde inga glasögon! Jag ska inte spoila för någon nu, så inga peeks om varför själva filmen var awesome, men jag säger bara, WOW!
Eftersom jag är hos pappa nu går det inte att ladda upp bilder, så det får bli en länk till DAGENS OUTFIT. Det här var en av dom riktigt bra Harry Potter filmerna, den hade jättesorgliga delar, superspännande delar och skit-jag-pissa-just-på-mig delar! GÅ OCH SE DEN! (tycker jag iallafall)

Spelade Assassin's Creed Brotherhood med storasystern idag, men hon blev inte alls glad. Hon tyckte det blev underligt många slagsmål med vakterna när jag spelade... och jag blev jagad av en jätteläskig häst...

Om bloggens utseende just nu, Min vän Sosso hjälper mig just nu med att göra om den, och eftersom hon har något problem med sin photoshop så tar det lite tid, men när hon är färdig kommer det bli så awesome (TACK SOSSO)

Ta~ta för now

Japan-Loppis01

Publicerad 2010-11-13 09:19:23 i

Hejhej!

Den 11 december, klockan 13:00 till 18:00 kommer det finnas en Japan-Loppis i Stockholms Kulturhus på Lava. Dom kommer sälja jättefina lolita & gyaru kläder, anime, spel, manga och roliga samlar objekt som man vanligtvis bara kan få över internet ellet konvent! Missa det inte!
Ps: Dom tar endast kontanter

Ta~ta för now

Perfekt dag!

Publicerad 2010-11-08 22:42:57 i

Hej. Omg, ni ska nu få uppleva lite tvättäkta optimism i detta hav av cynisism vi lever i!

Idag, var nästintill perfekt. Jag hann med bussen, jag hade en assnygg outfit, maten i skolan var ätbar, jag fick MVG+(!) på min svenska uppsats och jag klara nationella proven i engelska jättebra! Så skoldagen var bra, men det fortsätter!
När jag kommer väntar min nya DVD av The Big Bang Theory på mig! Dessutom, min jujutsu-tränare ville att jag skulle leda uppvärmningen idag, och jag var först jättenervös, men det gick jättebra! Dom lyssnade på det jag sa åt dom att göra och nästan ingen flamsade!
Sen, när jag kommer hem väntar mer Big Bang Theory och te! Dagen var så bra att jag just kom på att jag glömt göra läxan... Oh what the hell!

Jag vet att det låter som att jag skryter, men jag tycker det är sällan sådana här perfekta dagar inträffar! Jag tycker man ska verkligen vara glad när en inträffar och inte skämmas att berätta för alla hur underbart allt va!

Ta~ta för now

Ni skulle kunna göra imorgon underbar genom att kommentera...

Nazi?

Publicerad 2010-11-07 22:42:50 i

Hej.

Metamorphose har släppt en ny kollektion (jag tänker inte länka till hemsidan eftersom dom tagit bort kläderna från den internationella hemsidan efter för många klagomål. Jag tror inte dom flesta hittar på den japanska hemsidan eftersom den är på japanska) som är militär inspirerad. Jag personligen tycker inte den är min stil, men smaken är ju som baken.Problemet är bara det att, som sagt det kommit klagomål, eftersom kläderna, speciellt hatten, liknar lite den här uniformen:

Jag erkänner att det finns vissa liknelser, örnen på hatten t.ex. Dock har Metamorphose bett om ursäkt och sagt att det var aldrig deras mening att såra någon eller ge det budskapet. Man ser bara inte lika hårt på det i Japan som man gör i västerländska länder. Jag skulle inte köpa den eftersom den ändå inte är min stil. Vad tycker ni? För nazi? Kommentera gärna! Här är en länk till tråden jag fick bilderna ifrån, så ni kan se diskussionen: http://gothloli.se/viewtopic.php?f=5&t=250&start=1130

Ta~ta för now

PS: Syrran har laddat ner hela första säsongen av Big Bang Theory! Med andra ord: Jag har fått paradiset, på DVD!

Borta bra, hemma bäst

Publicerad 2010-11-07 11:24:18 i

Hejhej, nu är jag tillbaka!

Det var väldigt härligt hos mormor&morfar, vi såg massor med gamla brittiska TV-serier och bakade pepparkakor!


Vi hade en stor debatt om vad denna pepparkaks-form kunde vara. Lili tror det är ett löv, jag tror det är en igelkott!

Jag gick även ut på skogspromenader eller åkte till biblan. Händelserikt, jag vet, men jag gillar det.
Så fort vi kom hem på Lördagen åkte vi iväg till Stinsen på shopping-spree! Jag tänkte ladda upp lite bilder på det jag köpte:


Kappa och basker från BIKBOK

Tröja från BIKBOK & strumporbyxor från H&M

Ska försöka uppdatera oftare i fortsättningen.

Ta~ta för now

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela