CharlottenLöken

Panikångest!

Publicerad 2010-06-26 20:52:31 i

Jag failar som lolita.
Jag har det aldrig på mig och när folk säger åt mig att ha på mig det så har jag alltid en ursäkt att inte ha på mig det! Kolla bara på den här bloggen. Jag skriver aldrig i den, för jag har aldrig på mig lolita. 10 000 kr hänger i min garderob. Helt till spillo! Jag vill så gärna ha på mig det oftare, men det är så få tillfällen då jag känner att jag kan.

Jag önskar att jag inte sög så hårt. Jag vill ju verkligen vara lolita. Så fort jag kommer hem från mormor o morfar! (SER NI? en till bortförklaring!) Usch, jag har sån ångest.... T.T Jag vill ju så hemskt gärna vara lolita... T.T jag tror det är för att jag liksom slutat få så många positiva kommentarer. Mina vänner bara ler nu och det känns bara som om alla stirrar och tycker jag är töntig. Det känns inte uppskattat längre. Se bara, ingen kommenterar ju den här bloggen, till exempel... Förlåt att jag har dumpat allt detta på er, men jag tror seriöst, jag har dåligt samvete. Liksom, mina föräldrar spenderar massor på mina klänningar, o så har jag aldrig på mig dom!!! Jag har inte gått på ett meet eller arrangemang i evigheter. Jag gick inte på picknicken, (men de tvar för att innan så skulle jag vara bortrest då, men så blev de inte så, men så glömde jag bort de o... ÄNNU EN BORTFÖRKLARING) Jag behöver verkligen en push, annars kanske jag slutar klä mig i lolita och det vill jag inte!!!!

Tisdag 1/5 - 10

Publicerad 2010-06-01 14:32:29 i

Tjaba, då var det Tisdá! Och som lovat, så gick jag till skolan som lolita! Det var kul, alla lärare reagerade väldigt positivt, och jag fick inga taskiga kommentarer (en taskí blick eller två, men det är sånt jag får tåla). Men sen kom lunchen! Och det blev hamburgare! Och jag vet vad ni tänker, "ta inte dressing då, dumma flicka!" men har ni någonsin försökt äta en skolburgare utan dressing!? Det är äckligt nog med dressingen! Så jag tog dressing (dumdumdum) och tog mod till mig. Ingen dressing på kläderna!!! Jag klarade mig! Bästa hamburg-ätarn eller what!? Jag high-fivade min kompis Sosso, så bra gick det!
Och nej, jag har inte glömt, jag har en bild på outfiten.  Varsågoda:

Outfit 1/5 - 10
Headress: Svart hårdbands rosett från In The Starlight, som nu sorgligt nog ska stänga ner T.T
Accessoarer: Pärlarmband från Lindex
Blus: Rosa spetsblus från Anna House
Kjol: Svart/Vit volangkjol med polkadottprint från Anna House
Underkjol: Vit underkjol från In The Starlight
Mammelucker: Vita Bloomers med svart spets från In the Starlight
Strumpor: Vita strumpor med Rosa Rosprint från Metamorphose
Skor: Svarta läderskor med liten klack, och liten läderrosett och vit kant från Anna House

Jag är inte säker på stilen, det skulle kunna vara Sweet Lolita, som jag valigtvis klär mig i, men det skulle också kunna vara BitterSweet... Om nån vet svaret, lämna gärna en kommentar!


Tja, jag är Eli, en 13 årig blek tjej som kämpar mot titeln "Respektabel Lolita". Följ gärna min resa mot denna titel, och lär dig lite mer om dom olika japanska stilarna och speciellt stilen lolita på vägen. Vill du istället läsa om mitt vanliga liv gå till bloggen:
omjagvarenfisk.blogg.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela