CharlottenLöken

Sprider Lolita-Lyckan <3

Publicerad 2010-07-19 17:52:00 i

Hej!
Jag åkte in till stan idá för att hämta mina nya glasögonbågar och eftersom jag har lovat mig själv att ha på lolita oftare så klädde jag upp mig! Min lillasyster Lili* har alltid älskat mina lolitakläder och bad om att få låna dom, och som den fantastiska storasyster jag är lät jag henne få låna efter mycket ångest och tveksamhet. Här är bilder på våra outfits:




(Lili är hon till vänster i rosa och jag är till höger i SailorLolita)

Lilis Outfit
Blus&Kjol: Anna House (http://www.annahousefashion.com/)
Strumpor: H&M (http://www.hm.com//) från en kompis <3
Parasol&Väska: Angelic Pretty (http://www.angelicpretty.com/en/index.html)
Headdress: Ur&Penn (http://www.uropenn.se/)
Skor: Vet inte, Offbrand?

Min Outfit
Klänning&Headdress: Metamorphose (http://www.metamorphose.gr.jp/english/) från samma kollektion.
Strumpor: Vet inte, kan vara In the Starlight (som har slutat sälja tyvärr) eller Metamorphose (samma länk som till klänningen&Rosetten)
Skor: Anna House (samma länk som till Lilis blus&Kjol)
Smycken: Diverse Offbrand.

 Vi fick många snälla kommentarer här i Sollentuna (vi fick till och med åka buss gratis!) men i Stockholm är alla lite mer vana. ^^
(För att se bilder på mina glasögonbågar gå till min andra blogg: http://omjagvarenfisk.blogg.se/2010/july/nya-bagar.html)


SÖTASTE STUGAN!

Publicerad 2010-07-16 15:03:00 i

Jag har ju varit i Hovenäset i en vecka nu för att bo med mina vänner Kikkis och Sosso. Vi fick bo ensamma i ett litet hus, som var det sötaste ja någonsin sett!





Och jag köpte två supersöta tröjor på en loppis för 70kr och tre ringar i en affär på Smögen! Vi får se om det blir bilder, jag ska kanske på Lolita-Meet imorn så jag kanske har en av tröjorna då! <3

BTW: Jag har skaffat en Lolita Brevvän! Hon heter PrincessMew på forumet (http://gothloli.se/) och jag fick hennes första brev igår!

Lolita~Meet <3

Publicerad 2010-07-05 20:03:00 i


Meetet var awesome! <3
Vi var 6 stycken, jag hörde inte allas rikitga namn, så det får bli forum-namnen!
Vi som var där var: Pahsmina, SaffronSugar, Bunney, Yami_No_Cosmos, MomoiroHime & så lilla jag, Cookiejar!

Vi fick stå och vänta på alla ganska länge, och sen gick vi runt på alla möjliga ställen i stan. Det var stor åldersskillnad på mig och resten, men jag kunde ändå vara med i konversationerna. ^^
Det var ju tänkt att vi skulle se på Twilight-filmen, men det var bara jag och Bunney som "ville" i slutändan, så då bestämde hon sig för att ringa en kompis att ta med sig, och jag hade ingen lust att vara "tredje hjulet".



Här är vi alla fina och söta


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela